Olga Design

JÄÄKAAPPIMAGNEETIT

TILAA ITSELLESI LAADUKAS OMASTA KUVASTASI TEHTY JÄÄKAAPPI MAGNEETTI!

Aiheina magneetteihin voisi olla vaikka kuva lemmikistä, asunnosta, kulkuneuvosta, tärkeä esine tai tapahtuma, hauska teksti ja tietysti omakuva. Kaikkiin kuviin voi lisätä myös tekstin.

Magneetti on valmistettu metallista, jossa ei ole teräviä reunoja, joten jääkaappiin ei jää mitään jälkiä.

Lähetät vain kuvan meille osoitteeseen: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ja kerrot toivomuksesi, niin me muokkaamme kuvan sopivaksi. Voimme myös tarvittaessa parannella kuvaa ammattitaidolla. Kuvasi voi olla vaikka kännykkäkameralla otettu, tai valmis paperikuva. Paperikuvan voit itse skannata s-posti lähetystä varten, tai lähettää suoraan postitse meille osoitteeseen: Olga DSG Tammelantie 4B 66400 Laihia.

Kaiken materiaalin käsittelemme luottamuksellisesti ja tilauksen lähettämisen jälkeen tuhoamme kaiken materiaalin. Valmiin mallina olleen paperikuvan lähetämme takaisin ilman ylimääräisiä postikuluja.

Hinnat: 1kpl-8€ +1,5€postikulut

2kpl-14€+1,5€postikulut

Jost haluat tilata enemmään, kysy tarjousta Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

MYÖS YRITYKSILLE MAGNEETIT MARKKINOINTIIN! PYYDÄ EDULLINEN TARJOUS!!
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai  puh. 0505265291